PROGRAM

Bengkel Intensif Dropship ADVANCE

Program ini adalah sesi 2 hari secara intensif untuk group kecil sahaja (ala-ala PERSONAL COACHING!). Maksimum peserta hanya 10 orang untuk pastikan semua yang hadir dapat impak maksimum.

Sesi ini akan menggunapakai Modul 4P seperti berikut:

 

MODUL 1: Asas dan Pemilihan Platform 

  • Kenapa dropship pilihan terbaik?
  • Bagaimana nak bermula dengan betul & berbaloi-baloi
  • Pemilihan platform yang tepat. Ada 3 KRITERIA penting supaya anda tak tersungkur!
  • Isu LEGAL, AUTHORITY dalam platform
  • Supplier produk yang dipercayai dan di mana nak cari
  • Sistem pengurusan produk, penghantaran, inventori

 

MODUL 2: Produk

  • Korek kehendak dan keperluan mendesak.. BAGAIMANA?
  • Strategi pilih produk. Apa yang perlu ada pada produk sebelum boleh menjual
  • Vendor yang tepat dengan produk. Jangan main ambik ja dari entah siapa vendor tu
  • Strategivalidate produk untuk elak kerugian
  • Strategi validate percuma dan berbayar.
  • Pengurusan jualan produk yang ideal.
  • Macam mana nak letak di kedai online.

 

MODUL 3: Pemasaran

  • Strategi menjual yang terbukti
  • Bagaimana nak buat copywriting menjual. Khas dropship
  • Menjual di Facebook. Ada approach!
  • Menjual di Google. Ada strategi!
  • Menjual di Mudah.my. Ada sistem!
  • Bagaimana nak buat produk nampak power dan memikat

 

MODUL 4: Pengurusan Database

  • Cara kumpul database dengan pantas
  • Cara buatkan database bertukar jadi pelanggan
  • Strategi buat database membeli dengan harga tinggi
  • Strategi ‘kabur’kan prospek membeli dan membeli lagi
  • Teknik jerat lebih ramai prospek
  • Tukarkan mereka jadi agen jualan anda

 

Modul ini sebagai panduan umum sahaja. Sebenarnya anda akan diajar apa yang anda nak belajar. Mungkin anda dah tahu beberapa perkara dalam modul ini dan perlukan huraian lebih mendalam. Tak ada masalah, terus tanya sahaja dan mentor akan terangkan kepada anda. Mereka ini sudah berpengalaman mengendalikan jualan besar dalam dropship.

 

Berikut adalah maklumat program:

 

          Lokasi : Precint 15, Putrajaya

          Tarikh : 9 & 10 Sept 17

          Masa : 9.00am – 5.30pm

          Instructor : Tuan Zainal Rashid & Tuan Dinor Sabudin

 

 

Sesi ini hanya jika anda betul-betul nak buat duit banyak dengan dropship. Tanpa produk sendiri, tanpa penghantara, tanpa perlu pening kepala uruskan produk. Untuk yang BARU NAK BERMULA sahaja ya.

PS: Untuk yang dah advance atau dah ada pengalaman, program ini tak sesuai dengan anda!